24 dagen Clinique

Tel me af naar Kerstmis, samen met Clinique.

Ondek gaanderweg 24 mini productjes.  Een leuk cadeau om te krijgen of om te geven.  Nu tijdelijk beschikbaar.

 

 

TIFFANY & Co

Mogen wij u voorstellen, het nieuwe parfum van Tiffany & Co.  Het is een subtiele mix geworden van groene mandarijn, iris, patchouli en musk.  Een parfum voor de hedendaagse vrouw die weet wat ze wil en die haar charmes wil accentueren.  Kom snel langs om dit fanatisch parfum te ontdekken.

Uomo Silver Essence

Nieuw binnen is het mannen parfum Uomo Silver Essence van Roberto Cavalli.  Het is een mannelijke geur geworden vol tijdloze Italiaanse elegantie.  Een parfum met gember, kardemom en vioolbladeren in de topnoten.   In de hartnoten wordt  met name Geranium gecombineerd met lavendel en iris.  De basisnoten van vetiver, patchouli en tonkaboon zorgen voor parfum die blijft zitten.  Kom hem zeker eens ontdekken bij uw volgende bezoek aan onze winkel.

Koop & win een aankoopbon !

Bij aankoop, tot en met 7 oktober 2017, maakt u kans om één van de vier  aankoopbonnen te winnen.  De aankoopbonnen hebben een waarde van € 15,00 elk.

Hoe deelnemen ? Simpel : koop, vul het deelnemingsformulier in en deponeer het in de bus.

En dan maar afwachten…  Spannend wie worden de gelukkige winnaars ?

Meer informatie hier.

Shop bij ons op 29 of 30 September !

De donkere dagen komen eraan, voelt u zicht wat futloos ?

Goed nieuws wij hebben de oplossing !

Iedere klant ontvangt bij zijn of haar aankoop op 29 of 30 september aanstaande een GRATIS Collageen behandeling.  Probeer deze behandeling zeker eens uit, de resultaten zijn verbluffend.

Meer informatie over deze behandeling vindt u hier.

Ze komen eraan !

Carven Collection

Binnenkort kan u bij ons steden komen ruiken…

Kom zelf ontdekken hoe SEVILLE, FLORENCE, BANGALORE, SAO PAULO, IZMIR, MANILLE en MASCATE geuren en laat u verrassen door deze uniek en betoverde parfums.

Laat u meevoeren en ervaar de reizen van parfum ‘neuzen’.

Herfst & winter kleuren

Het zal niet lang meer duren….

De bomen zullen opnieuw hun bladeren gaan verliezen.

De gezellige dagen komen eraan en bij ons kan je nu de nieuwe kleuren voor de Herfst en Winter komen ontdekken.  Wees er vlug bij !